Yourstyle Private Label Haircare's Koncept

YourStyle hjælper små og mellemstore frisørsaloner med at få hårprodukter med deres eget navn på. Vores professionelle serie tilbydes i 6 forskelligfarvede flasker, således produkterne afspejler salonens stil og image. Design af label sker i samarbejde med salonen og den endelige godkendelse sker hos frisøren. Efter godkendelse kan frisørens label printes i sort eller krom afhængig af flaskevalg og stil. Farveprint fås også, dog i større styktal. Der er en engangsomkostning på 1549,- kr.for design af label, som forudbetales inden design processen sættes i gang.Det er dog muligt at bestille 2 produkter med logo for 200,- bestil i "OPLAOD DIT LOGO" under Shoppen!

Den totale produktserie indeholde 50 forskellige produkter og ved ordre kan frisøren frit mikse sit indkøb blandt disse, så længe den totale ordre er på blot 12 produkter (min. 100ml. produkterne). Dette gør konceptet helt unikt, og gør at frisørerne ikke behøver et stort varelager der binder kapital. Alle fakturaer/køb forudbetales (se betingelser).
Frisøren får ligeledes er helt unikt produkt, hvor ”man kommer med kunden hjem”, og ikke ligger i konkurrence med andre saloner eller supermarkeder! En anden og væsentlig faktor er, at du brander dit eget navn via produkterne.

Leveringstid fra modtaget betaling 14-18 dage pr. ordre.

Alle produkter er registreret i CPNP.