Stifter og ejer af YourStyle Private Label Haircare

Mit navn er Karina Kjeldal, er uddannet Frisør, og er meget passioneret omkring frisørfaget. Gennem mine 8½ år som selvstændig salonejer har jeg haft mange udfordringer på forskellige områder, og efter 7 indbrud og gentagende irritation over at skulle konkurrere med supermarkederne, har jeg fundet løsningen – Private Label Haircare. Jeg ville have hårprodukter med mit eget navn og logo på. I 2009 indgik jeg i et samarbejde med min engelske producent om at udvikle nogle lækre kvalitets produkter, sammen med andre udenlandske frisører. Det er i dag blevet til et varesortiment på 50 produkter som sælges i flere andre lande, så som vore nabolande Sverige, England samt der udover en række andre europæiske lande.
Min egen erfaring med salg af Private Label Haircare i salonen har været overvældende, sikke en anerkendelse jeg fik og stoltheden over at se sit navn på produkterne var endnu større. Derfor besluttede jeg mig for, at dele min oplevelse og produkter med andre Frisører, som ønsker at differentiere sig fra mængden med sin egen produktserie.
Jeg kender til alle problematikkerne som I salonejer står med i det daglige, og jeg vil gerne være din samarbejdspartner. Vores koncept hjælper dig til en større fortjeneste på produktsalg, og et professionelt image som differentierer dig fra de andre Frisører i dit lokalområde.
Vi Frisører er kunstnere, og en kunstner signerer altid sit arbejde!